A Z-WARE Informatika Kft. azért jött létre, hogy ügyfelei IT igényeit magas színvonalon, korrekt árakon szolgálja ki. Cégünk fő profilja informatikai szolgáltatások biztosítása, ugyanakkor a teljeskörű kiszolgálás érdekében kereskedelemmel is foglalkozunk.
Üzletpolitikánkban nagy hangsúllyal szerepel az ügyfelek érdekeinek képviselete. Hisszük, hogy a hosszú, gyümölcsöző üzleti kapcsolat fenntartása csak elégedett ügyfelekkel lehetséges. Ennek érdekében szolgáltatáscsomagjainkat mindig az egyedi igényekhez igazítva alakítjuk és olyan árakat biztosítunk, melyek elvégzett munkánkkal arányosak.

Szolgáltatásainkkal főleg a KKV szektort (kis- és középvállalkozások) céloztuk meg, hiszen számukra a versenyképesség fenntartásához szükséges a költséghatékony IT stratégia.  A KKV-k sajnos ezen a területen is hátrányban vannak a multinacionális nagyvállalatokkal szemben. Mi azonban tudjuk, hogy a nagy üzleti hatékonyság relatíve kis összegű IT beruházással is elérhető. Minden cégvezető szeretne költségeket megtakarítani. Sokan az optimalizálás helyett az elvonást választják, ami helytelen üzleti magatartás. Az elvonások legfőbb áldozata a marketing és az informatika, holott ezeken múlhat egy cég túlélése a nehéz gazdasági helyzetben. Információ és marketing stratégia hiányában a vállalkozás életképtelen.
Mi nem eladni szeretnénk, hanem segíteni. Segíteni, hogy az Ön vállalkozása ne csak túlélje a gazdasági válságot, hanem minél nagyobb piaci előnnyel, korszerű technikai és technológiai háttérrel, győztesen kerüljön ki belőle.

Természetesen nem csak a KKV-k számára érhetőek el szolgáltatásaink, hanem magánszemélyek és nagyvállalatok részére is. Mi nem teszünk különbséget az ügyfelek között, mert úgy véljük, hogy mindenkinek egyenlő esélyeket kell biztosítani a digitális társadalomban.

Főbb szolgáltatásaink:

Domain regisztráció, fenntartás
IT hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása (prezentációs-, biztonsági rendszerek is)
Szerver szolgáltatások (telepítés, felügyelet, karbantartás)
Tanácsadás (IT szaktanácsadás, optimalizáció)
Tárhely (olcsó webtárhely szolgáltatás)
Webfejlesztés

Természetesen ezen kívül számos szolgáltatással rendelkezünk. Vállalunk például még karbantartást, felügyeletet magánszemélyeknek, adatmentést, adatfeldolgozást, egyedi szoftverfejlesztést, grafikai munkákat, kiadványszerkesztést (DTP), oktatást.

Amennyiben olyan igénye van, melyet nem talált a fenti felsorolásban, akkor is forduljon hozzánk, mi biztosan találunk megoldást!