1055_lHálózatok tervezése, kivitelezése

Információs társadalmunkban legfőbb gazdasági értékünkké az információ vált. A vállalkozások számára elengedhetetlen a gyors információszerzés és a szervezeten belüli információmegosztás és -feldolgozás. A hatékony üzletmenethez minden vállalkozásnak szüksége van informatikai hálózatra, ha több számítógéppel rendelkezik (természetesen minél nagyobb a szervezet, annál nagyobb és összetettebb hálózatra van szüksége).
Hogy cége informatikai rendszere az Ön igényei szerint, testreszabottan és megbízhatóan működjön, a helyi adottságoknak megfelelően tervezzük meg számítógépes-, illetve prezentációs hálózatát.
A kivitelezés során nem csak a hálózati infrastruktúrát építjük ki, hanem konfiguráljuk a hálózati szolgáltatásokat és a munkaállomásokat illesztjük hálózatához. A munka végén elkészítjük a rendszerdokumentációt, hogy a jövőbeni fejlesztéseket, bővítéseket könnyebb legyen elvégezni, valamint munkatársai segítséget kapjanak a hálózat használatához.

Munkánk során a következő anyagokkal dolgozunk:

Kiemelt gyártó:

3mmlogo beldencdt0 legr_logo panduit_logo_header rittallogo hubersuhner_logo kroneamericas_leftprodax

Hálózatok kivitelezését a következő szoftverkörnyezetekben vállaljuk:

Linux (Debian, CentOS, Ubuntu) szerver, desktop
Microsoft Windows szerver, Exchange, desktop
Citrix XEN, VMware, Hyper-V

A számítógéphálózatokon kívül tervezünk és kivitelezünk prezentációs rendszereket, valamint IP alapú telefonhálózatot is, melynek kivitelezése struktúráltan történik, hogy számítógéphálózatával együttműködésre legyen képes.

network

Rendszerkarbantartás, felügyelet

Az IT rendszerek esetében is fontos követelmény, hogy azok folyamatos és megbízható működésre legyenek képesek. Ez csak rendszeres karbantartás mellett lehetséges. Ahhoz, hogy elkerülje a rendszerének váratlan összeomlását, éljen felügyeleti és karbantartási szolgáltatásainkkal.